Taitava Liideri™

Miten liidata tulevaisuudessa hybridissä työympäristössä?  Miten rakentaa yhteisöllisyyttä ja hyvää kommunikointikulttuuria kun osa on lähi- ja osa on etätyössä? Millaisia taitoja liideriltä vaaditaan? 

 

Taitava Liideri™ on modernin työelämän verkkovalmennuspalvelu, joka tarjoaa kasvumatkan jokaiselle työyhteisön jäsenelle. Kehitä organisaatiosi kulttuuria, vahvista työkaveritaitoja ja kasvata huipputiimejä. Yhdistä verkkovalmennusmoduuleihin webinaareja tai coachingia, anna työvälineitä vahvuuksien tunnistamiseen, osaamisen kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Valmennus sisältää videoita, tehtäviä, ja tietoa. Valmennus on toteutettu yhteistyössä SolPointin Terhi Vesterisen kanssa.

Rakenna teille sopiva kokonaisuus

Taitava Työkaveri™

Taitava Työkaveri™ on suunnattu ihan jokaiselle työyhteisössä. Se kutsuu koko tiimin, työntekijät ja esihenkilöt yhteisen valmentavan johtamiskulttuurin polulle ja vahvistaa taitoja sujuvaan arkeen ja työssä onnistumiseen.

Lue lisää

Taitava Tiimi™

Taitava Tiimi™ antaa eväitä tiiminvetäjille, esihenkilöille tai projektipäälliköille. Se ohjaa ja antaa eväät huipputiimien rakentamiseen, sitouttamiseen ja jaettuun johtajuuteen.

Lue lisää

Taitava Liidaaja™

Taitava Liidaaja™ -verkkovalmennus on suunnattu esihenkilöille ja projektinvetäjille. Valmennus auttaa rakentamaan arvostavaa ilmapiiriä ja tuloksellista yhteistyötä.

Lue lisää

Hyvä työkaveruus rakentaa yhteistyötä - yhteistyö vahvistaa työkaveruutta

Taitava Liideri™ haluaa olla mukana rakentamassa maailman parasta työelämää. Ajattelemme, että työyhteisön ihmissuhteilla on valtavan tärkeä merkitys yrityksen ja organisaation menestymiselle.